dimecres, 23 d’octubre del 2019

Camí de Ronda de Port de la Selva

La Propera ruta que tinc intenció de fer, és el camí de ronda de Port de la Selva a Llançà. Esperant que no enganxem la tramuntana tan típica de la zona. Aquest recorregut és de 13km, i es pot realitzar en unes tres hores o quatre, si t'ho agafes tranquil.lament.Creuarem cales com Cala Colomera i la Punta Negra, i arribarem a la punta de Cap de Bol, un lloc molt apreciat pels pescadors de canya. El paissatge cap a Llançà, comença a ser més rocós, com la Punta Podaire i la Punta Feliu. Després d'atravessar la platja de la Farella i la de les Carboneres, arribarem al port de Llançà. quan l'hagi fet, llavors penjaré les fotos.

dimecres, 16 d’octubre del 2019

La meva ruta a Google Maps

Aquesta és una petita ruta pel barri vell de Girona, començant per la Catedral, seguirem pels Jardins dels Alemanys, i farem la volta per les muralles de Girona, i  finalment passarem pel cul de la Lleona i el Museu del Cinema.

dilluns, 14 d’octubre del 2019

Entorn saludable

El segon itinerari que vaig fer va ser molt curtet, de Platja d'Aro a S'Agaró. És un camí molt bonic i de molt fàcil accés per tothom, ja que gran part del trajecte està ben esfaltat , fins i tot el fa gent gran per fer una passejada.
Les vistes són espectaculars . El camí està  ple de cases senyorials i burgeses, amb grans decorats.
Sembla ser que antigament, les cases, accedien  al mar mitjançant embarcaders.
Arribem a un gran mirador, Sant Pol, una gran balconada on pots seure a contemplar el paisatge.


dissabte, 12 d’octubre del 2019

Camí de Ronda de Platja d'Aro a St.Antoni de Calonge




El camí de Ronda de Platja d'Aro a Palamós, passant per St.Antoni de Calonge, és una ruta molt divertida i tampoc requereix molt bona forma física, el poden fer tranquil.lament famílies amb nens, per passar un diumenge divertit a l'aire lliure i fer activitat  física al mateix temps.
Deuen haver-hi  7 o 8 km, d'anada i 7 o 8 km més de tornada, si s'està en forma i es vol aprofitar per fer més exercici.
És molt divertit ja que vas travessant moltes cales, i aprofitant si fa bon temps pots quedar-t'hi a fer un bany i dinar, i llavors fer la tornada.